26-05-07

Elie's freehands!

Beste pijpeniers & bezoekers,

 

MADE IN BELGIUM

 

Graag maak ik even wat ruimte voor Elie’s freehand pipes, een man die met veel geduld en liefde voor het pijpemakersvak, fantastische pijpen maakt. Elie’s is trouwens naar mijn weten de enige Belgische pijpemaker die ik ken, en ben ik de gelukkige eigenaar van een pijp door de hand van Elie’s gemaakt.

Ondertussen is zijn atelier af, dit maakt het feit dat we weer mooie en unieke pijpen mogen verwachten. Iedere echte Belgische liefhebber van pijp en tabak zou hoe dan ook een pijp in zijn verzameling moeten hebben van deze uniek man!

 

Overtuig je van de fantastische aanbiedingen en unieke creaties die je hier kan vinden, surf even naar Elie’s website door op onderstaande link te klikken, Veel plezier!

http://www.eliesfreehandpipes.com/index.php

 

09:43 Gepost door webmaster in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

elies pijpen heb ook toevallig een nieuwe pijp aangekocht bij elie,en ik moet zeggen wonderbaarlijk wat die man in petto heeft. vriendelijk en een grote kunstenaar!! de pijp die ik aangekocht heb is de eerste op deze pagina,driedemensionaal en roken als de beste.gelukkig moeten we nu niet naar het buitenland want we hebben een grootpijpfenomeen in ons land.
bij hem thuis word u zeer goed ontvangen in een prachtige pijpstudio. ik kan u verzekeren als fervente pijproker dat ik alles zal eraan doen om hem naar een eerbiedige successen te leiden. contact opnemen met elie is een waar avontuur!!!! ik ben een tevreden persoon wat de belgische pijproker betreft.

Gepost door: scheepers guy | 28-07-07

De commentaren zijn gesloten.