05-11-06

De weg naar pijp & tabak.

Méér en méér moet ik merken dat vele mensen, waaronder wellicht ook pijpeniers, de weg gevonden hebben naar mijn website (blog), en dat pleziert mij ten zeerste!

 

Om een dergelijke website te beheren dan kost dit veel tijd en zoekwerk, maar het voornaamste is dat je er plezier in moet hebben, en dat heb ik ook. Als ik vaststel dat méér en méér mensen een bezoekje brengen dat is dat een gewaardeerd iets, om deze reden wens ik dan ook een woordje van dank te uiten. Tevens wens ik toch even mede te delen dat iedereen die mooie en goede tips heeft en of over wetenswaardigheden beschikt die voor ons allen, genieters van pijp en tabak, van algemeen nut kunnen zijn, dit even per e-mail of het gastenboek laten weten. Kan altijd wel eens interessant zijn en je pleziert er misschien velen mee. Ook linken naar wetenswaardige sites zijn van harte welkom!

 

Ook de vele e-mails die binnenstromen met vragen betreffende deze materie beantwoord ik graag, toch even vermelden dat men soms enkele dagen moet wachten op antwoord, waarvoor mijn excuses. Begrijp even dat ook ik andere bezigheden heb dan enkel maar achter de pc te zitten.

 

Ook even een woordje van dank naar enkele collega’s die regelmatig deze website bezoeken en me er attent op maken wat er veranderd kan worden aan deze site of hoe ik bepaalde zaken beter kan omschrijven.

 

Al deze positieve reacties resulteren mij om verder te gaan met deze website, nog beter mijn best te doen en bezoekers te verwelkomen op mijn website pijp en tabak.

 

Bedankt aan allen!

 

De beheerder.

14:11 Gepost door webmaster in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

dhr eindelijk een zeer informatieve site wat pijproken betreft,na jaren lange zoektocht heb ik iets gevonden op internetsite dat mij geweldig kan boeien,waarvoor mijn oprechte dank.proficiat! hopelijk bestaan er nog echte pijprokers in Belgie;want op het straatbeeld is dit volledig verdwenen.ik wens iedereen nog veel pijpleesplezier in 2007.

Gepost door: scheepers | 26-12-06

GEVONDEN Ik heb het genot van pijproken leren kennen van mn groodvader. Hij is reeds een tijdje overleden en heb zn pijpen gekregen. Eindelijk heb ik een site gevonden waar ik info kan vinden om mijn prille pijproken wat extra te ondersteunen. Een tip: Een onderwerp over hoe begin ik aan het roken van een pijp zou prima aanvulling zijn op een al geweldige site. Ik heb zo een geweldige beginnerstabak mogen leren kennen. Nu nog even leren wat de verschillen in pijpen en modellen zijn en filter of iet en dat zoor info.

Gepost door: Taveirne | 12-07-08

De commentaren zijn gesloten.