27-03-06

Japanse pijpen en tabakken.

Laatstleden kreeg ik een e-mail van een 17-jarige jongeman, die enorme interesse had betreffende Japanse pijpen, maar hierover niets kon vinden. Ik zou geen verwoede pijpliefhebber zijn, als mijn interesse hierdoor niet geprikkeld werd. Dus start ik mijn zoektocht naar Japanse sites…over Japanse pijpen.

 

Het resultaat was dan ook verbluffend, waarbij ik graag enkele links plaats op deze blog. Het is echter opmerkelijk hoeveel informatie er te vinden is gaande van Japanse pijpen tot tabak.

Deze informatie betreft zoveel materie dat ik onmogelijk alle links kan plaatsen, daarom dat ik kan aanraden het volgende te doen.

 

Via Google, zet je “Japanese Tobacco Pipes”, en je zult merken dat er héél wat websites op je afkomen, uiteraard moet je hier dan specifiek naar je interesses gaan zoeken.

 

Ziezo, wellicht weeral iemand gelukkig gemaakt, en is dit eveneens een reden om deze blog terug actief te zetten om met regelmaat de geneugtes des roken van een pijp en de steeds weer op “op zoek zijnde” naar nieuwe smaakvolle pijptabak.

17:38 Gepost door webmaster | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.